Rólunk

Rövid történetünk

Csináld azt, amit szeretsz, szeresd azt, amit csinálsz, és adj többet, mint amit megígérsz.

Működésünket Hír-Tér Kiadó néven 1998-ban kezdtük. Eleinte főleg vidéki városok település térképeit készítettük nagy pontossággal, ahogy a tájfutó térképek is készülnek . Jelenleg 12 fős csapatunkból 5-en űzik ezt a remek sportágat, a tájfutást. Ezzel sikerül megőrizni erőnket, fittségünket, élményt és kikapcsolódást ad. Cégvezetőnk amellett, hogy szenior világbajnok, számos világbajnoki dobogós  éremmel is rendelkezik. Több évtizede edzősködik, tanitványai száznál több bajnoki érmet nyertek, válogatottjai a nemzetközi mezőnyben ma is megállják a helyüket. Ök is elmondhatják, hogy több alkalommal álltak ifjusági, junior, felnőtt és főiskolás,világbajnoki dobogón. Egy évtizeden keresztül volt edzője a mindeddig legeredményesebb magyar felnőtt férfi versenyzőnek Lenkei Zsoltnak. Csak ajánlani tudjuk ezt a sportot mindenki számára, 6-90 éves korig. Számunkra ez a sport életre szóló szerelem. Innen származik speciális térképismeretünk, precizitásunk, kitartásunk.

2000-ben kezdtünk el Budapest belvárosáról szóló ingyenes kiadványunkon (CITY MAP BUDAPEST CENTRUM) dolgozni.Térképeink megnyerték a szállodák tetszését, hosszú idő óta szívesen használják, örömmel fogadják. Jelenleg 84 budapesti szállodában, 41 hostelben, a reptéren, tourist info irodákban és közel 200 partnerünknél kerülnek terjesztésre. Már a kezdetektől olyan jelenleg is meglévő partnerünk bizalmát és támogatást élvezhettük mint a  Kempinski hotel, Frey Wille, a Varga Design, a Vass cipőüzletek, a Pomo D’ Oro Étterem. Az évek során partnerkörünk növekedett, így jöttek létre első tematikus kiadványaink: GASTRO, FASHION & SHOPPING, PROGRAM, majd BY NIGHT változatunk. Az elmúlt több mint egy évtized a folyamatos építkezés időszaka volt. Ma Budapest idegenforgalomban használt éves térképigényének (körülbelül 2,5-3 millió db) megközelítőleg 60%-át gyártjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú éveken keresztül kitartanak mellettünk partnereink, valamint arra, hogy egyedi, saját kiadványát készíthetjük több prémium kategóriás budapesti szállodának (Sofitel Budapest, Kempinski Hotel Corvinus, Danubius Hotels Group, Budapest Marriott Hotel, Corinthia Hotel).

Vállaljuk honlapra, szóróanyagra, tájékoztató brossúrára, prezentációhoz különféle speciális térképek elkészítését is.

Kérdéseiket, észrevételeiket a citymap@citymapinfo.hu címre várjuk.